Skolerengøring

Et godt indeklima er altafgørende for koncentrationsevnen og det generelle velbefindende for både børn og voksne. Vi tilbyder rengøring på højeste niveau af skoler på alle klassetrin. Ingen opgave er for stor for os.

Skræddersyede løsninger tilpasset jeres skole

Vi udarbejder skræddersyede løsninger inden for rengøring af privatskoler med udgangspunkt i elevernes aldersgrupper. Rengøringsbehovet kan nemlig variere fra en folkeskole med mindre børn til et gymnasium med unge mennesker.

Yngre børn bruger mere tid udenfor sammenlignet med de ældre klassetrin. I de små klasser leges der desuden på gulvet, hvilket medfører et større behov for gulvvask. Derfor tilpasser vi rengøringen ud fra lokalernes indretning, størrelse og daglige brug – så alle opnår samme tilfredsstillende resultat.

Der er også forskel på, hvad lokalerne bruges til. Det er naturligt, at der bliver mere snavset i et billedkunst- eller sløjdlokale, og derfor er der også forskel på rengøringen. Vi sørger altid for at tilpasse rengøringen ud fra lokalernes indretning, størrelse og daglige brug – så alle opnår samme tilfredsstillende resultat.

Rådgivning og løbende kommunikation

Det er vigtigt for os at holde rengøringsniveauet højt, især når mange børn færdes sammen. Hvis vores kompetente personale derfor oplever, at nogle af lokalerne på jeres skole trænger til mere rengøring end oprindeligt aftalt, så giver vi dem gerne lidt ekstra opmærksomhed.

Oplever vi, at der gentagne gange er brug for mere, så informerer vi jer altid. Vi rådgiver jer løbende og kommer med input til, om der bør skrues op eller ned for bestemte dele af servicen.

Rengøringen tilpasses skoleåret

I samarbejde med jer lægger vi en plan for, hvilke dage der bør gøres rent. Vi følger skolens kalender, så der bliver sat den passende mængde ressourcer af til opgaven.

Hvis I har halve dage eller events på skolen, får vi lagt rengøringsplanen ud fra dette. På den måde sikrer I jer, at der bliver gjort rent på de dage og i de tidsrum, det passer ind i jeres skoleår.

Affaldssortering og -håndtering (tilkøb)

Hos ShineService tilbyder vi hjælp til jeres affaldssortering. Har I behov for en separat beholder til glas, en anden til papir eller en tredje til madaffald, så kan I trygt overlade sorteringsarbejdet til os. Vi assisterer både med indkøb af de korrekte affaldsbeholdere og -poser såvel som tømning, rengøring og vedligeholdelse af affaldsspande.

Hvis I ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at få styr på affaldssorteringen, så tøv ikke med at kontakte os

Vinduespudsning (tilkøb)

Som en ekstra service tilbyder vi alle vores erhvervskunder muligheden for at tilkøbe vinduespudsning til en god pris.

Kontakt os for mere information

Der var colibakterier på bordene

En privatskole var blevet kontaktet af et professionelt rengøringsfirma, som tilbød gratis hovedrengøring som en del af deres tilbud. Skolen takkede ja til hovedrengøringen og indledte derefter et samarbejde med leverandøren.

Efter en rum tid bemærkede skolen, at flere elever begyndte at blive syge – i højere grad end normalt. Det blev derfor besluttet at foretage bakterietests af borde og andre overflader. Resultatet var chokerende: Overalt blev der fundet E. Colibakterier. Bakterier, som normalt findes i menneskers tarme og afføring!

Det viste sig, at rengøringsfirmaet ikke havde vasket deres klude, men blot skyllet og genbrugt dem. De samme klude blev desuden brugt på badeværelset som i de resterende rum på skolen.

Skolen opsagde øjeblikkeligt deres samarbejdsaftale, og den dag i dag er de kunde hos ShineService. Vi fik vendt situationen og hjalp dem med at få styr på den daglige rengøring og hygiejne.