Rydning af dødsbo

At afhænde og rydde et dødsbo kan være en uoverskuelig og langvarig proces for de efterladte. Det kan være svært at finde tiden og kræfterne til at stå med sådan en opgave alene.

Håndtering af dødsbo fra A-Z

I kan derfor lade vores professionelle team hjælpe jer med alle de praktiske opgaver, der skal løses – vi har kompetencer og erfaringen til at hjælpe jer trygt igennem hele forløbet.
Vi samarbejder med anerkendte fagfolk på boligmarkedet herunder ejendomsmæglere og advokater og kan derfor ud over vores normale serviceydelser også bistå jer med uvildig rådgivning, såfremt boligen skal afhændes.

Vi tilbyder:

  • Rydning af dødsbo, sortering/pakning af indbo, fjernelse af tæpper, nedtagning af gardiner osv. – naturligvis sørger vi også for miljørigtig bortskaffelse og håndtering af affald
  • Grundig miljørigtig og hygiejnisk rengøring af samtlige flader, rengøring af hårde hvidevarer, afkalkning mv.
  • Haveservice omfattende græsslåning, hækklipning, oprydning, fjernelse af ukrudt, algebehandlinger mv.
  • Skal boligen sælges kan vi hjælpe med en professionel afhændelse og vurdering af boligen

Døgnåbent og altid til rådighed

Man kan ikke planlægge, hvornår der bliver brug for hjælp til at håndtere de praktiske opgaver i forbindelse med et dødsbo. Behovet kan melde sig lige pludseligt, og derfor er vi tilgængelige døgnet rundt. Vi er altid klar til at rykke ud på en given opgave – i hverdage såvel som weekender.

Ring til ShineService ApS og lad os hjælpe jer med komme trygt og sikkert gennem alle dele af processen.

Vi har øje for detaljen og kompetencerne til at gøre en svær proces lidt lettere.

Vi støtter velgørende organisationer

Vi mener, at det er vigtigt at hjælpe andre til at få en bedre hverdag, og derfor støtter vi nogle udvalgte velgørende organisationer i troen på at vi gør en forskel

  • Vi støtter Hjerneskade Foreningen

    En forening som arbejder for at forebygge og bekæmpe følgerne af erhvervede hjerneskader samt at yde støtte til skadede og deres pårørende.

  • Vi støtter Muskelsvindfonden

    En forening, som er skabt af mennesker med muskelsvind for at styrke alle, der har muskelsvind inde på livet.

Få et tilbud på professionel rengøring