Oprydningshjælp

Har I ikke overskud eller mulighed for selv at rydde op i gemmerne, eller har I svært ved at beslutte jer for, hvad I skal tage med, når I skal flytte? Så kan ShineService rådgive og hjælpe jer med at få sorteret ud.

Flytteoprydning

Vi gør flytteprocessen lettere og mere overskuelig. Hvad end I har brug for hjælp med at sortere og organisere jeres ting, eller skal have nogle til at smide alt ud for jer, så klarer vi opgaven.

Lad os være din oprydningskonsulent

Mange mennesker har svært ved at rydde op og skille sig af med ting, fordi de knytter følelser og minder til tingene. Derfor er det essentielt at tage fat i en oprydningskonsulent, som kan se helt objektiv på situationen. Vi forholder os neutrale og professionelle og kan i samarbejde med jer få sorteret ud i ting, der ikke længere er behov for.

Vi hjælper jer med at opnå orden og systematik i gamle arkiver, kasser og reoler, så I kan finde rundt i tingene igen. Oprydningshjælp giver ro og mentalt overskud, og vi hjælper både med oprydning i private hjem såvel som på arbejdspladser.

Oprydningshjælp til ejendomsmæglere og boligforeninger

Vi tilbyder også oprydningshjælp til ejendomsmæglere og boligforeninger, der har brug for at tømme huse og lejligheder inden salg eller udleje. Vi kan hjælpe til med at sælge møbler og andet inventar eller smide tingene på genbrugspladsen. ShineService får boligerne gjort ryddelig i en fart, så I kan gøre klar til åbent hus.

Ønsker I at kombinere oprydningen med efterfølgende slutrengøring? Vi tilbyder håndværkerrengøring såvel som flytterengøring.

Vi støtter velgørende organisationer

Vi mener, at det er vigtigt at hjælpe andre til at få en bedre hverdag, og derfor støtter vi nogle udvalgte velgørende organisationer i troen på at vi gør en forskel

  • Vi støtter Hjerneskade Foreningen

    En forening som arbejder for at forebygge og bekæmpe følgerne af erhvervede hjerneskader samt at yde støtte til skadede og deres pårørende.

  • Vi støtter Muskelsvindfonden

    En forening, som er skabt af mennesker med muskelsvind for at styrke alle, der har muskelsvind inde på livet.

Få et tilbud på professionel rengøring