Om teamet bag ShineService

Vi leverer alt indenfor rengøring og service - både til private og erhverv.

Familieejet virksomhed siden 2012

Vi er en familieejet virksomhed, der blev stiftet i 2012 af ægteparret Goran og Kristina Tunic. Vores hovedkontor er beliggende i Hillerød, men vi kører ud til opgaver på det meste af Sjælland.

Vi holder af at gøre det simpelt og effektivt, og så lægger vi stor vægt på nærvær. Vi er tilgængelige døgnet rundt, hvad end det handler om den daglige rutine, eller hvis der pludselig opstår nye situationer.

Vores trofaste og veluddannede medarbejdere brænder for deres arbejde, og I kan være sikre på, vi altid overholder vores aftaler og leverer til tiden - med exceptionel kvalitet.

Vi lægger vægt på et langvarigt, loyalt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder, og vi sigter efter altid at levere mere end forventet. Kort sagt, så er vi der for vores kunder og gør alt, hvad vi kan for at sikre individuelle løsninger til en fair pris og på højeste niveau.

ShineService ApS
Industrivænget 26
3400 Hillerød

CVR: 34722285

Vores vision og værdier

Vores vision er at gøre vores arbejde lidt bedre end vores konkurrenter. Vi giver jer derfor mere end forventet - hver gang!

Vores største kernekompetencer ligger i vores medarbejdere. Derfor lægger vi ekstra vægt på trivsel og arbejdsglæde. For at kunne levere den bedste service skal menneskene bag være glade for deres arbejde, og netop derfor tager vi ekstra godt hånd om vores personale. Alle ansatte er uddannede rengøringsassistenter, og de er udvalgt med omhu.

Hos ShineService er en af vores kerneværdier, at alle mennesker er lige, og der er plads til forskelligheder, hvad end det handler om personlighed eller kultur.

Miljø

Vi har respekt for miljøet, og derfor er alle vores produkter miljøcertificerede. Vi udvælger vores leverandører med omhu for at sikre, at kvalitet og miljøbevidsthed går hånd i hånd. Vores rengøringsprodukter er alle svanemærkede og har en mild og frisk duft, som vores kunder er vilde med.

ShineService teamet