Rengøring af kontor

For mange mennesker er arbejdspladsen det primære opholdssted i hverdagen. Derfor betyder rengøringen rigtig meget for både indeklimaet og jeres sundhed.

Rengøring er en del af et godt indeklima

En god luftkvalitet og grundig rengøring på kontoret er med til at mindske gener som hovedpine, sygdom og utilpashed. Det er derfor vigtigt at få luftet ud, holde den rette temperatur i lokalerne og få fjernet støv og snavs.

ShineService har mange års erfaring med at skabe et godt indeklima ved hjælp af grundig hovedrengøring. Vi har gang på gang været vidne til medarbejdere, der led af hovedpine eller havde svært ved at koncentrere sig i løbet af arbejdsdagen. I de fleste tilfælde viste det sig at skyldes utilstrækkelig rengøring.

Giv medarbejderne den bedste arbejdsplads

Foruden et godt indeklima sikrer vi os, at jeres virksomhed fremstår bedst mulig. Vi sørger for at holde jeres arbejdsplads ren og ryddelig til glæde for jeres medarbejdere såvel som eksterne samarbejdspartnere og kunder, der kommer på besøg.

Har I afholdt kundemøder til sent på eftermiddagen, kan I tage hjem med god samvittighed. Vores rengøringspersonale fjerner brugt service, sætter opvaskemaskinen over – eller vasker op i hånden, hvis I ikke har opvaskemaskine.

Vanding af planter (tilkøb)

Grønne planter er godt for indeklimaet og arbejdsmiljøet, men de kræver regelmæssig vanding. Hvis I ønsker hjælp til at vande jeres planter, kan I købe dette som tillæg til jeres nuværende rengøringsplan.

Kontakt os for en god pris.

Affaldssortering og -håndtering (tilkøb)

Hos ShineService tilbyder vi hjælp til jeres affaldssortering. Har I behov for en separat beholder til glas, en anden til papir eller en tredje til madaffald, så kan I trygt overlade sorteringsarbejdet til os. Vi assisterer både med indkøb af de korrekte affaldsbeholdere og -poser såvel som tømning, rengøring og vedligeholdelse af affaldsspande.

Hvis I ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at få styr på affaldssorteringen, så tøv ikke med at kontakte os

Vinduespudsning (tilkøb)

Som en ekstra service tilbyder vi alle vores erhvervskunder muligheden for at tilkøbe vinduespudsning til en god pris.

Kontakt os for mere information