Kontorrengøring

Specialiseret kontorrengøring

Hos ShineService tilbyder vi grundig og specialiseret rengøring af kontorer. Vil tilbyder skræddersyede løsninger, der tilpasses jeres fysiske rammer såvel som de ønsker og behov I måtte have.

Vores løsninger spænder bredt fra ugentlig rengøring af enkelte kontorer til daglig rengøring af større kontorlandskaber. Uanset hvilket behov I har til kontorrengøring, står vi klar til at løfte opgaven til mindst mulig gene for jeres medarbejdere og virksomhedens daglige gang.

Vores kontorrengøring kan blandt andet indebære:

 • Støvsugning og gulvvask
 • Aftørring af overflader (borde, vindueskarme, reoler m.m.)
 • Rengøring af køkkener og toiletter
 • Vinduespudsning
 • Affaldssortering og -håndtering
 • Vanding af planter og blomster

Vi ved at ikke to virksomheder er ens, så hvorfor skulle deres rengøringsløsning være det?

Få det bedste ud af jeres medarbejdere

Flere undersøgelser peger på at dårligt indeklima, snavsede borde og støvede vindueskarme har en negativ indflydelse på kontorets medarbejdere. Det vigtigt at huske på, at jeres medarbejdere bruger rigtig meget af deres tid på kontoret foran computeren og derfor skal rammerne naturligvis være i orden.

Hos ShineService skaber vi de bedste forudsætninger for jeres medarbejderes trivsel og velvære, og dermed også bedre forudsætning for produktivitet. Grundig og regelmæssig kontorrengøring vil desuden også have en positiv indvirkning på medarbejdernes sygefravær.

Vis jeres virksomhed fra den bedste side

Foruden et godt indeklima sikrer vi os, at jeres virksomhed fremstår bedst mulig. Vi sørger for at holde jeres arbejdsplads ren og ryddelig til glæde for jeres medarbejdere såvel som eksterne samarbejdspartnere og kunder, der kommer på besøg.

Har I afholdt kundemøder til sent på eftermiddagen, kan I tage hjem med god samvittighed. Vores rengøringspersonale fjerner brugt service, sætter opvaskemaskinen over – eller vasker op i hånden, hvis I ikke har opvaskemaskine. Det synes vi er kontorrengøring som kontorrengøring bør være.

Få en skræddersyet løsning

Er I på udkig efter en stabil, erfaren og serviceminded samarbejdspartner til at varetage jeres kontorrengøring, er vi hos ShineService altid klar til at tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov. Vi lægger vejen forbi og besigtiger bygningen, og udarbejder et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning. Ring på telefon 50 37 50 37 eller udfyld formularen her på siden.

Vi støtter velgørende organisationer

Vi mener, at det er vigtigt at hjælpe andre til at få en bedre hverdag, og derfor støtter vi nogle udvalgte velgørende organisationer i troen på at vi gør en forskel

 • Vi støtter Hjerneskade Foreningen

  En forening som arbejder for at forebygge og bekæmpe følgerne af erhvervede hjerneskader samt at yde støtte til skadede og deres pårørende.

 • Vi støtter Muskelsvindfonden

  En forening, som er skabt af mennesker med muskelsvind for at styrke alle, der har muskelsvind inde på livet.

Få et tilbud på professionel rengøring