Institutionsrengøring

Institutionsrengøring udført af professionelle

Hos ShineService har vi i mange år assisteret mange institutioner med at opretholde et godt indeklima og høj hygiejnestandard, gennem kvalitetsfuld institutionsrengøring. Vi forstår, at rengøring af institutioner er afgørende for at sikre et godt indeklima for børn og medarbejdere, hvorfor vi har specialiseret os i rengøring af institutioner.

Vores erfarne og veluddannede rengøringsmedarbejdere har de nødvendige kvalifikationer til at levere resultater, der overgår dine forventninger. Vi er klar til at udarbejde et skræddersyet tilbud på institutionsrengøring til dig.

Omhyggelig rengøring af institutioner

I en institution er ingen dage ens, og vi tager hensyn til de varierende niveauer af snavs og affald, der opstår afhængigt af dagens aktiviteter. Ved institutionsrengøring lægges vægten også på at minimere smitterisici, ved at udføre en desinficerende rengøring af risikopunkter, og vi holder løbende kontakt med institutionen for at sikre en opdateret viden om eventuelle smittefarer.

Vores rengøringsplan tager højde for de steder, der ofte er udsatte for smitte, såsom dørhåndtag, og vi er ekstra opmærksomme på at fjerne bakterier og smittefarer. Vi arbejder sammen med dig for at sikre, at institutionen altid er så hygiejnisk som muligt.

Vi hjælper med at hæve tilfredsheden for medarbejdere

Vi forstår, at medarbejderne i en institution har mange opgaver at tage sig af, og at det ikke altid er muligt at få tid til at foretage en grundig rengøring af legetøj, måtter, puder mv. Derfor tilbyder vi at vurdere dine behov og lægge disse opgaver ind i en periodevis turnus, så du har tryghed for, at hygiejnen overalt i institutionen er under kontrol. Derudover tilbyder vi også en affaldshåndterings- og sorteringstjeneste samt vinduespudsning, hvis du ønsker det, så dine medarbejdere kan fokusere på det, de gør bedst.

Vi kan udover institutionsrengøring desuden være behjælpelige med blandt andet:

Få et skræddersyet tilbud på rengøring af jeres institution

Ingen institutioner er ens, hvorfor vi gør en dyd ud af at sammensætte en løsning specifikt til jeres ønsker og behov. Tøv ikke med at kontakt os, så vi sammen kan finde frem til den rette løsning til jer. Ring til os nu på telefon 50 37 50 37 eller udfyld formularen her på siden. Vi vender altid tilbage indenfor 24 timer.

Vi støtter velgørende organisationer

Vi mener, at det er vigtigt at hjælpe andre til at få en bedre hverdag, og derfor støtter vi nogle udvalgte velgørende organisationer i troen på at vi gør en forskel

  • Vi støtter Hjerneskade Foreningen

    En forening som arbejder for at forebygge og bekæmpe følgerne af erhvervede hjerneskader samt at yde støtte til skadede og deres pårørende.

  • Vi støtter Muskelsvindfonden

    En forening, som er skabt af mennesker med muskelsvind for at styrke alle, der har muskelsvind inde på livet.

Få et tilbud på professionel rengøring