Håndværkerrengøring

Står I med en byggeplads, hvor håndværkerne har været i fuld sving, kan vi hjælpe jer med den efterfølgende sortering, oprydning og rengøring.

Professionel rengøring til byggepladser

Lad ShineService hjælpe jer med oprydning på byggepladsen. Vi fjerner pap, træstykker, folie m.m. og håndterer affald og overskydende materialer for jer. Foruden oprydning og rengøring på byggepladserne dækker håndværkerrengøring også over tilhørende skurvogne. Vi støvsuger, vasker gulv og fjerner støv og snavs i alle vogne efter behov.

Håndværkerrengøring og slutrengøring

Gennem os har I mulighed for at kombinere håndværkerrengøring med efterfølgende slutrengøring. Dette er en fordel, hvis I eksempelvis står over for opførsel af helt nye lejligheder eller renovering. Her foregår rengøringen i etaper, hvor vi kommer ind og hjælper med oprydning, sortering og fjernelse af materialer og affald. Når boligerne er ryddede, kommer vores team ud og rengør indvendig, så de bliver indflytningsklar hurtigst muligt.

Skal I holde åbent hus?

Står I over for at skulle holde åbent hus eller fremvisning af nybyggede eller renoverede lejligheder? Vi kan sikre jer, at jeres boliger fremstår bedst muligt.

ShineService assisterer med både oprydning og rengøring inden jeres arrangement, så vi kan hjælpe jer med at få solgt boligen i en fart. Vi tilbyder også vores service til private.

Kontakt os for at høre mere