Håndværkerrengøring

Står I med en byggeplads, hvor håndværkerne har været i fuld sving, kan vi hjælpe jer med den efterfølgende sortering, oprydning og rengøring.

Professionel rengøring til byggepladser

Lad ShineService ApS hjælpe jer med oprydning på byggepladsen. Vi fjerner pap, træstykker, folie m.m. og håndterer affald og overskydende materialer for jer. Foruden oprydning og rengøring på byggepladserne dækker håndværkerrengøring også over tilhørende skurvogne. Vi støvsuger, vasker gulv og fjerner støv og snavs i alle vogne efter behov – naturligvis kan vi også stå for at levering og opfyldning af sæbeprodukter, håndpleje og papirvarer til konkurrencedygtige priser.

Håndværkerrengøring og slutrengøring

Gennem os har I mulighed for at kombinere håndværkerrengøring med efterfølgende slutrengøring. Dette er en fordel, hvis I eksempelvis står over for opførsel af helt nye lejligheder eller renovering. Her foregår rengøringen i etaper, hvor vi kommer ind og hjælper med oprydning, sortering og fjernelse af materialer og affald. Når boligerne er ryddede, kommer vores team ud og rengør indvendig, så de bliver indflytningsklar hurtigst muligt.

Skal I holde åbent hus?

Står I over for at skulle holde åbent hus eller fremvisning af nybyggede eller renoverede boliger/lejemål? Vi kan sikre jer, at jeres boliger fremstår bedst muligt.

Vi assisterer med både oprydning og rengøring inden jeres arrangement, samt naturligvis også med den efterfølgende afrydning og rengøring.

Vi støtter velgørende organisationer

Vi mener, at det er vigtigt at hjælpe andre til at få en bedre hverdag, og derfor støtter vi nogle udvalgte velgørende organisationer i troen på at vi gør en forskel

  • Vi støtter Hjerneskade Foreningen

    En forening som arbejder for at forebygge og bekæmpe følgerne af erhvervede hjerneskader samt at yde støtte til skadede og deres pårørende.

  • Vi støtter Muskelsvindfonden

    En forening, som er skabt af mennesker med muskelsvind for at styrke alle, der har muskelsvind inde på livet.

Få et tilbud på professionel rengøring