Flytterengøring

At flytte kan være en stor mundfuld. Der skal sorteres, pakkes ned, ryddes op og gøres rent, så de fraflyttede lokaler er klar til næste indflytter. Overlad trygt flytterengøringen og ansvaret til os, så I kan fokusere på at finde jer til rette.

Flytterengøring for boligforeninger

Vi har stor erfaring med flytterengøring for boligforeninger, hvor vi kan rykke ud inden for kort tid. Hvis en eller flere af jeres beboere er flyttet, og I står med tomme lejligheder, der kræver slutrengøring, så er ShineService den rette til opgaven. Vi har åbent 24 timer, så I kan altid ringe, hvis der opstår en akut situation.

Indflytning og udflytning

Mange har brug for rengøring i forbindelse med at flytte ud, men det kan også være tilfældet den anden vej rundt. Måske I har overtaget en ny butik eller flyttet kontor, der ikke fremstår ren nok, og så kan I blot kontakte os.

Vinduespudsning (tilkøb)

Som en ekstra service tilbyder vi alle vores erhvervskunder muligheden for at tilkøbe vinduespudsning til en god pris. Dette gælder også, hvis I har store indendørs glaspartier såsom glasdøre og -vægge i mødelokaler.

Kontakt os for mere information