Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring skræddersyet til dig

For mange mennesker er arbejdspladsen en central del af deres hverdag, og det er derfor afgørende, at den fremstår ren, sund og indbydende. Professionel erhvervsrengøring har en positiv indvirkning på indeklimaet, personalets trivsel og sygefravær. En god luftkvalitet, regelmæssig udluftning og en grundig rengøring er med til at minimere gener såsom hovedpine, sygdom og utilpashed.

Hos ShineService har vi mange års erfaring i at opretholde et godt indeklima og behageligt arbejdsmiljø, ved at tilbyde grundig og effektiv erhvervsrengøring. Vi tager os af at holde arbejdspladsen ren og ryddelig

Kvalitetsfuld erhvervsrengøring i Nordsjælland

Vores målrettede og grundige rengøringsindsats sikrer, at arbejdspladsen fremstår ren og ryddelig, og at medarbejderne kan fokusere på deres arbejde uden at blive forstyrret af gener fra et dårligt indeklima.

Vi tilbyder attraktive priser på faste serviceaftaler for erhvervsrengøring, og kan derudover være hos jer indenfor 1 time, døgnet rundt, hvis I behøver akut rengøringshjælp. Vores dedikerede medarbejdere er altid klar til at yde den bedste service, og vi sørger for at være et nærværende og pålideligt valg for vores kunder.

ShineService tilbyder også en række ekstra tjenester, såsom vanding af planter, kantineordninger, affaldssortering, vinduespudsning mv. Du kan vælge at tilkøbe disse tjenester, så din virksomhed får den bedste løsning til erhvervsrengøring.

Tillid og tætte relationer i fokus

Som professionel rengøringsvirksomhed med speciale i erhvervsrengøring, er vi altid opsatte på at gå den ekstra mil for vores samarbejdspartnere. Vi foretrækker nemlig at se virksomhederne vi hjælper som netop samarbejdspartnere frem for kunder, og vi gør os umage for at tilpasse vores arbejde efter nøjagtig jeres behov.

Vi kan udover erhvervsrengøring desuden være behjælpelige med blandt andet:

Vi vægter et langvarigt samarbejde højt, og fokuserer på at opbygge tillidsfulde relationer til jer som virksomhed. Vores gode medarbejderforhold og fokus på god kundeservice er med til at sikre, at vores kunder vender tilbage til os igen og igen.

Lad ShineService varetage din virksomheds rengøringsbehov

Har du et rengøringsbehov vi kan varetage? Kontakt os i dag og lad os sammensætte en løsning der matcher dine behov for erhvervsrengøring. Udover at sikre et godt indeklima, sørger ShineService også for, at virksomheden fremstår bedst muligt for samarbejdspartnere og kunder. Ring til os på telefon 50 37 50 37 eller udfyld formularen her på siden. Vi vender altid retur indenfor 24 timer. Fra vores base i Hillerød har vi vores daglige gang overalt i Nordsjælland.

Vi støtter velgørende organisationer

Vi mener, at det er vigtigt at hjælpe andre til at få en bedre hverdag, og derfor støtter vi nogle udvalgte velgørende organisationer i troen på at vi gør en forskel

  • Vi støtter Hjerneskade Foreningen

    En forening som arbejder for at forebygge og bekæmpe følgerne af erhvervede hjerneskader samt at yde støtte til skadede og deres pårørende.

  • Vi støtter Muskelsvindfonden

    En forening, som er skabt af mennesker med muskelsvind for at styrke alle, der har muskelsvind inde på livet.

Få et tilbud på professionel rengøring