Erhvervsrengøring København

Erhvervsrengøring i København

Hos ShineService tilbyder en vi bred vifte af ydelser indenfor erhvervsrengøring i København, der er skræddersyet til at imødekomme dine specifikke behov og ønsker. Vores services omfatter daglige opgaver som støvsugning, tørring af overflader og bortskaffelse af affald, samt specielle opgaver som behandling af gulve og oprydningshjælp.

Som en virksomhed, der fokuserer på langvarige samarbejder, har vi mange tilfredse kunder, og er blandt andet ansvarlige for den daglige rengøring hos virksomheder som EDC og G4S. Vi er specialister i erhvervsrengøring i København, og lægger stor vægt på god kommunikation, åbenhed og nærvær.

Komplette erhvervsrengøringsløsninger i København

Det kan være svært at finde en pålidelig rengøringspartner til din erhvervslokaler. Det er dog det sidste vi mener at virksomhedsejere bør bekymre sig om. Vi leverer en komplet løsning inden for erhvervsrengøring i København, så du kan fokusere på det, der virkelig tæller. Vi tager os af alt fra oprydning til behandling af gulve, så du kan slippe for bekymringerne og i stedet fokusere på at drive din virksomhed.

Vi har et stærkt fokus på gode medarbejderforhold og på at sikrer, at vores medarbejdere er uddannet til at udføre rengøring som lever op til vores egne høje krav til kvalitet.

Vi kan udover erhvervsrengøring desuden være behjælpelige med blandt andet:

Familieejet rengøringsfirma med fokus på professionalisme

Vi er en familieejet virksomhed, der har en passion for professionalisme og uovertruffen kundeservice. Vi ved, at et rent og velholdt erhvervsmiljø er afgørende for at opretholde en positiv kultur for dine kunder og medarbejdere, hvorfor vi skræddersyr vores erhvervsrengøring i København til den enkelte virksomhed.

Vi har som mål at levere en service, der ikke kun opfylder, men overstiger dine forventninger. Som en virksomhed, der er dedikeret til vores kunder, går vi op i altid at være tilgængelige, når du har brug for os, og vi står altid til rådighed for at hjælpe dig med at opnå det bedste resultat.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Skal vi varetage jeres rengøringsbehov? Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på en skræddersyet løsning til erhvervsrengøring i København. ShineService gør det både nemt og bekvemt, at have et rent og velholdt erhvervsmiljø. Ring til os på telefon 50 37 50 37 eller udfyld formularen her på siden. Vi vender altid retur indenfor 24 timer.

Vi støtter velgørende organisationer

Vi mener, at det er vigtigt at hjælpe andre til at få en bedre hverdag, og derfor støtter vi nogle udvalgte velgørende organisationer i troen på at vi gør en forskel

  • Vi støtter Hjerneskade Foreningen

    En forening som arbejder for at forebygge og bekæmpe følgerne af erhvervede hjerneskader samt at yde støtte til skadede og deres pårørende.

  • Vi støtter Muskelsvindfonden

    En forening, som er skabt af mennesker med muskelsvind for at styrke alle, der har muskelsvind inde på livet.

Få et tilbud på professionel rengøring