Ejendomsservice & Trappevask

ShineService tilbyder professionel ejendomsservice og trappevask til glæde for ejendommens beboere. Vi har mange års erfaring og et solidt team af kompetente og dygtige medarbejdere, der sætter en ære i at levere et godt resultat – hver gang!

Grundig rengøring med fokus på god hygiejne

Som en del af ejendomsservicen sørger vi for at fjerne eventuelle pletter eller snavs på væggene og i vindueskarmene. Hvis I har elevatorer i ejendommen, giver vi ståloverfladerne en omgang stålpleje og pudser eventuelle spejle.

For at sikre jer et optimalt og hygiejnisk resultat og den mest grundige rengøring arbejder vi efter bestemte principper. Vi putter eksempelvis aldrig en brugt klud tilbage i vandet, men smider den til vask og sætter nye klude på mopperne. Således vasker vi ikke jeres trapper i beskidt sæbevand.

Støvsugeren frem for fejekosten

Mange rengøringsfirmaer fejer opgangene med det resultat, at hår og støv bliver blæst rundt i luften. Af den grund støvsuger vi i stedet for at feje, da det er langt mere effektivt. Hvis ikke I har strømstik tilgængelige i opgangene, har vi mulighed for at bruge batteridrevne støvsugere, så vi altid løser opgaven på bedste vis.

God ejendomsservice starter med en hovedrengøring

Ved opstart af samarbejdet anbefaler vi altid at starte med en hovedrengøring, hvor vi går helt i dybden. Her støver vi alle overflader af, støvsuger, vasker gulv, pudser vinduer m.m. Det er langt lettere og hurtigere at vedligeholde standarden, hvis udgangspunktet er skinnende rent.

Ligesom en bil, der skal til syn, anbefaler vi at få foretaget en halv- eller helårlig hovedrengøring. På den måde får snavs ikke mulighed for at hobe sig op, og resultatet er en ren opgang og glade beboere året rundt.

Vinduespudsning (tilkøb)

Som en ekstra service tilbyder vi alle vores erhvervskunder muligheden for at tilkøbe vinduespudsning til en god pris.

Vi støtter velgørende organisationer

Vi mener, at det er vigtigt at hjælpe andre til at få en bedre hverdag, og derfor støtter vi nogle udvalgte velgørende organisationer i troen på at vi gør en forskel

  • Vi støtter Hjerneskade Foreningen

    En forening som arbejder for at forebygge og bekæmpe følgerne af erhvervede hjerneskader samt at yde støtte til skadede og deres pårørende.

  • Vi støtter Muskelsvindfonden

    En forening, som er skabt af mennesker med muskelsvind for at styrke alle, der har muskelsvind inde på livet.

Få et tilbud på professionel rengøring