Dødsbo rydning

Dødsbo rydning kan være en uoverskuelig og langvarig proces for de efterladte

Det kan være en overvældende og følelsesladet proces for de efterladte, når et dødsbo skal ryddes. Det er en opgave, der kræver tid, energi og ikke mindst en følsom håndtering af boligen og dens genstande, som mange finder udfordrende at håndtere alene. Hos Shine Service forstår vi, hvad sådan en situation indebærer, og tilbyder derfor en hjælpende hånd gennem hele dødsbo rydning processen, fra start til slut.

Håndtering af dødsbo rydning fra A-Z

Vores professionelle team står klar til at hjælpe jer med alle de praktiske opgaver, der kan forekomme ved dødsbo rydning. Vi har de nødvendige kompetencer og den rette erfaring til at kunne trygt hjælpe jer igennem alle aspekter af dødsbo rydning. 

Vi samarbejder med anerkendte fagfolk på boligmarkedet, herunder ejendomsmæglere og advokater, for at sikre, at vi udover vores normale serviceydelser kan give jer den bedst mulige service og rådgivning, såfremt boligen skal afhændes.

Firmabiler

Vi kan hjælpe dig med følgende:

 • Dødsbo rydning:
  Vi sørger for sortering og pakning af indbo, fjernelse af tæpper, nedtagning af gardiner og mere. Alt håndteres med største respekt for afdødes ejendele.
 • Miljørigtig bortskaffelse:
  Vi garanterer en miljøvenlig bortskaffelse og håndtering af affald, så vi passer på miljøet samtidig med, at vi passer på jer.
 • Grundig rengøring:
  Vores team udfører en grundig miljørigtig og hygiejnisk rengøring af alle flader, inklusive hårde hvidevarer og afkalkning, for at sikre et rent og indbydende hjem.
 • Haveservice:
  Vi tilbyder græsslåning, hækklipning, oprydning og fjernelse af ukrudt samt algebehandlinger for at holde ejendommen præsentabel.
 • Professionel afhændelse:
  Skal boligen sælges, står vi klar til at assistere med både vurdering af indboet (udføres af vurderingsekspert) samt afhændelse boet, således at i opnår det bedste salg.

Få et uforpligtende tilbud på dødsbo rydning

Vi forstår, at behovet for hjælp til dødsbo rydning kan opstå når som helst, og derfor er vi tilgængelige 24/7. Uanset om det er hverdag eller weekend, er vi kun et opkald væk, klar til at rykke ud og tilbyde vores hjælp. 

Kontakt os på telefon 50 37 50 37 eller send os en mail på shine@shineservice.dk, så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Vi støtter velgørende organisationer

Vi mener, at det er vigtigt at hjælpe andre til at få en bedre hverdag, og derfor støtter vi nogle udvalgte velgørende organisationer i troen på at vi gør en forskel

 • Vi støtter Hjerneskade Foreningen

  En forening som arbejder for at forebygge og bekæmpe følgerne af erhvervede hjerneskader samt at yde støtte til skadede og deres pårørende.

 • Vi støtter Muskelsvindfonden

  En forening, som er skabt af mennesker med muskelsvind for at styrke alle, der har muskelsvind inde på livet.

Få et tilbud på professionel rengøring