Butiksrengøring

Vi ved, hvor vigtigt det er, at jeres butik fremstår ren og ryddelig, når kunderne kommer forbi. Lad vores dygtige rengøringspersonale hjælpe jer med den daglige rengøring, så I kan fokusere på det, der er vigtigst – nemlig jeres kunder.

En grundig hovedrengøring er det bedste udgangspunkt

Uanset butikkens størrelse, indretning og daglige funktion har vores rengøringspersonale kompetencerne til at yde professionel rengøringshjælp. Vi kommer helt i bund med rengøringen og har fokus på at fjerne støv og snavs, som ikke ses med det blotte øje. Det kan være under hylder, oppe ved kassen og i alskens hjørner og kanter.

Ved første øjekast kan det se ud som om, der er gjort rent nok i butikken, hvis bare man har fejet og vasket gulv. Men hvis man kommer tæt nok på, kan man ofte se støv, kalk eller pletter i hjørner, fuger og riste. Vi starter derfor altid med en hovedrengøring, der giver det bedste udgangspunkt at arbejde ud fra, og det gør den daglige rengøring og vedligeholdelse langt nemmere.

Rengøring i supermarkeder

I supermarkeder er der helt specielle rengøringsbehov, da der opbevares alle typer fødevarer. Vi har de rette redskaber til at fjerne madrester og skidt fra gummifuger i køleskabsdøre, blæse snavs væk og fjerne bakterier. Vi rengør frysere og kølediske på korrekt vis i henhold til Fødevarestyrelsen.

Rengøring af bilhuse

Når I viser jeres smukke biler frem til kunderne, er det påkrævet, at jeres bilhus er skinnende rene – også under bilerne. Vi hjælper jer med at gøre jeres showroom klar til biludstillinger hver dag. Vores rengøringsteam er effektive og påpasselige, så I trygt kan overlade rengøringen til os.

Vinduespudsning (tilkøb)

Som en ekstra service tilbyder vi alle vores erhvervskunder muligheden for at tilkøbe vinduespudsning til en god pris. Dette gælder også, hvis I har store indendørs glaspartier såsom glasdøre og -vægge i lokalerne.

Kontakt os for mere information