Butiksrengøring

Eksperter i rengøring af butikker

Hos ShineService ved vi, hvor vigtigt det er at jeres butik fremstår ren og ryddelig – uanset om det er en lille lokal butik eller et stort supermarked. En ren og velduftende butik fremstår mere indbydende og får kunderne til at føle sig velkomne.

Vi tilbyder professionel butiksrengøring og sørger for at alting fremstår rent og lækkert. Vores team af erfarne og dygtige rengøringsspecialister benytter de nyeste teknikker og udstyr, som for eksempel damprensning og robotteknologi, for at opnå det bedste resultat.

Vi tilbyder butiksrengøring af blandt andet:

  • Enkelte butikker (store som små)
  • Storcentre
  • Supermarkeder
  • Bilforhandlere

Ikke to butikker er ens, så det skal deres rengøringsløsninger heller ikke være. Når vi udfører butiksrengøring sørger vi altid for at skræddersy vores løsning, så den matcher præcis de ønsker og behov i måtte have. Foruden butiksrengøring har vi også gennemgående erfaring med generel erhvervsrengøring, institutionsrengøring og kontorrengøring.

En løsning hos os kan for eksempel indebære ugentlig hovedrengøring, daglig overfladisk rengøring eller en kombination – kort sagt: jeres behov er i fokus og løsningen skræddersyes derefter.

Detaljeorienteret butiksrengøring

Gennem vores mangeårige erfaring ved vi, hvor vigtigt det er at have fokus på de små detaljer. Man kan komme langt med en støvsugning og en gulvvask, men vigtigheden af rene border, hylder, stole mv. er ikke at fornægte – især i butikker som har med fødevarer at gøre.

Med ShineService på holdet kan du være sikker på, at du får en grundig og regelmæssig butiksrengøring, der opfylder alle hygiejnebestemmelser. Vi har en stærk passion for at sikre, at jeres butik altid fremstår som en indbydende og hygiejnisk destination for jeres kunder.

Rengøringsfirma med styr på forholdene

Hos ShineService overlader vi ikke noget til tilfældighederne. Derfor har vi gjort en dyd ud af at udarbejde en række politikker, der danner rammen om vores virksomhed, vores medarbejdere og de løsninger vi tilbyder. Det er jeres garanti for veludført arbejde, overholdte aftaler og butiksrengøring med orden i tingene.

Læs om vores:

Hvordan kan vi hjælpe jer med butiksrengøring?

Kontakt os allerede i dag og lad os høre om jeres ønsker og behov for butiksrengøring. Gennem en uforpligtende dialog finder vi, i samarbejde med jer, frem til den helt rigtige rengøringsløsning for jeres butik. Ring på telefon 50 37 50 37 eller udfyld formularen her på siden.

Vi støtter velgørende organisationer

Vi mener, at det er vigtigt at hjælpe andre til at få en bedre hverdag, og derfor støtter vi nogle udvalgte velgørende organisationer i troen på at vi gør en forskel

  • Vi støtter Hjerneskade Foreningen

    En forening som arbejder for at forebygge og bekæmpe følgerne af erhvervede hjerneskader samt at yde støtte til skadede og deres pårørende.

  • Vi støtter Muskelsvindfonden

    En forening, som er skabt af mennesker med muskelsvind for at styrke alle, der har muskelsvind inde på livet.

Få et tilbud på professionel rengøring