Behandling af gulve

Giv dine gulve nyt liv og få dem til at se flotte ud igen! Vi tilbyder let slibning og behandling af trægulve såvel som udførelse af polishbehandling af linoleumsgulve. Læs mere om vores gulvbehandlinger nedenfor.

Polishbehandling af linoleumsgulv

ShineService udfører polishbehandling af vinyl- og linoleumsgulve, hvilket forlænger gulvets levetid. Polish gør overfladen skinnende og nemmere at rengøre og vedligeholde. Vores team er dygtige til at fjerne det gamle polish og give gulvet en ny omgang behandling, der kan beskytte og giver et flot resultat.

Let slibning af gulve

Vi har mulighed for at udføre en let slibning af trægulve med maskiner, der skåner træet. Hvis dit trægulv er medtaget, er en gulvslibning med til at give træet et frisk look inden påføring af ønsket overfladebehandling.

Når man sliber gulve, støver det rigtig meget, og der er derfor brug for en hovedrengøring efterfølgende. Det klarer vi for jer, og vi giver jer rengøringen med i prisen, når I bestiller gennem os.

Oliebehandling af trægulv

Oliebehandling af trægulv gør det slidstærkt og flot. Fordi trægulve varierer i farve og karakter, benytter vi altid forskellig typer olie i højeste kvalitet tilpasset træets behov og jeres ønsker. I kan selv vælge, om I ønsker transparent olie eller pigmenteret (med let farve) – vi udfører det hele. Vi har mange års erfaring og tilbyder gulvbehandling til både private og erhverv.

Vi støtter velgørende organisationer

Vi mener, at det er vigtigt at hjælpe andre til at få en bedre hverdag, og derfor støtter vi nogle udvalgte velgørende organisationer i troen på at vi gør en forskel

  • Vi støtter Hjerneskade Foreningen

    En forening som arbejder for at forebygge og bekæmpe følgerne af erhvervede hjerneskader samt at yde støtte til skadede og deres pårørende.

  • Vi støtter Muskelsvindfonden

    En forening, som er skabt af mennesker med muskelsvind for at styrke alle, der har muskelsvind inde på livet.

Få et tilbud på professionel rengøring